"False"
Hoppa direkt till innehållet
Huvudmenyn dold.

Bild: Thor Balkhed, Linköpings universitet

Välkommen till live-föreställningen OMNEJD

Verket är en uppslukande föreställning med sfäriska visualiseringar och levande rumslig musik som tar dig djupt in i en trollbindande värld inspirerad av naturen. Föreställningen låter dig koppla av under en resa genom abstrakta bilder och ljud, från vida landskap till små detaljer av olika livsformer och vidare in i dig själv.

Boka din biljett till Omnejd

Föreställning för allmänheten
Onsdagen 20 september kl 18:00-20:00 
Anmäl deltagande via det här formuläret senast 19 september

Föreställning för studenter och professionella kreatörer 
Torsdagen 21 september kl 11:30-13:00
Anmäl deltagande via det här formuläret senast 19 september

Antalet platser till bägge föreställningarna är begränsade!

Under evenemanget får du möjlighet att först titta på OMNEJD med live performance och sen lära dig mer om hur konstnärerna bakom föreställningen skapar uppslukande multimedia-upplevelser med hjälp av filmad rörlig bild och flerkanaligt ljud. Johan Lundberg delar med sig av den konstnärliga processen och besvarar frågor. Moderator är Ahmet Börütecene, projektledare och biträdande universitetslektor vid Linköpings universitet.

Konstnärerna Natalia Oliwiak och Johan Lundberg har som "artists in residence" vid Visualiseringscenter C och Linköpings universitet skapat verket OMNEJD för domteatrar.

Läs mer om konstnärerna (på engelska):

Evenemanget hålls på engelska och det är fritt inträde.

Antalet platser är begränsade. Anmäl deltagande, via  formuläret ovan senast 19 september.

Observera: Evenemanget den 21 september riktar sig främst till studenter och yrkesverksamma  som är intresserade av att skapa bild- och ljudlandskap och konstnärliga gestaltningar för domteater eller andra typer av projicerade inneslutande miljöer! 


OMNEJD är producerad inom Artist in residence-programmet ”Immersiv multimediakonst i domteatern” som arrangeras av Linköpings Universitet och Visualiseringscenter C. Finansierat av Norrköpings fond för forskning och utveckling.

Senast uppdaterad: 2023-09-12