Makerspace 5-6 februari

Missa inte den sista festliga helgen med Curiosum fyra specialteman. Designa och bygg nästan vad som helst med hjälp av fantasi och digitala och traditionella tekniker!

Förboka biljett till domteatern

På grund av skärpta covid-19-restriktioner och för att värna om våra besökare så har vi begränsat antalet platser i domteatern. Förboka gärna för att få platser till önskad föreställning. Curiosum uppmanar också vuxna och barn med förkylningssymptom att stanna hemma. Vi har öppet för allmänheten varje helg och det händer alltid nya spännande saker hos oss!

Boka biljetter till domteatern den 11-12 december och filmen STORT - En kosmisk resa genom tid och rum.

Priser och öppettider

Kom och utforska våra verkstäder där du tillsammans med andra kan skapa, fixa, uppfinna, laga och experimentera med hjälp av olika verktyg och material. Dela utrymmet och idéer med varandra.

Skapa med hjälp av digitala verktyg som laserskärare, 3D-skrivare och symaskiner eller traditionella verktyg och material.

Det finns aktiviteter för alla åldrar.

Läs mer om våra fyra alldeles speciella helger!

Nyfiken på skapande och byggande? Vill du lära dig mer?

Få boktips och låna barn- och vuxenböcker om byggande, skapande och digital tillverkning. Under två veckor i anslutning till specialhelgen Makerspace hittar du en bokutställning på Umeå universitetsbibliotek (UB).

Vem som helst som är över 18 år kan skaffa ett lånekort på UB.

Utställningen är ett samarbete mellan Curiosum och UB.

Karta till UB