"False"

Bild: Gabrielle Beans Picón

Halva priset på Curiosum

Nu händer det. Vi flyttar om utställningarna. Vill du betala halva entrépriset och samtidigt studera organiserat flyttkaos är du varmt välkommen till oss lördagar och söndagar vecka 2–4. Givetvis har vi också andra spännande vetenskaps- och teknikaktiviteter. Bygg med 4D-Frame, lös pulvermysteriet, följ med på spännande filmäventyr i domteatern, och mer. Extrapriset gäller även onsdagskvällar i januari!

Filmföreställningar i domteatern

Föreställningar 13, 14, 15.
Dagens sista föreställningen visas på engelska om någon i publiken önskar

Lörd 28 jan: Making Magic. Från 8 år
Sönd 29 jan: Korallrevens värld. Från 6 år

4D-Frame labb
Bygg vad som helst med 4dFrame. Med din fantasi är allt möjligt. Bygg på månen. Bygg en åkattraktion till ett nöjesfält, en kreativ leksak, eller något helt annat.

Lös pulvermysteriet!
Professor Strul har blandat ihop sina kemikalier. Hjälp henne lista ut vilket ämne som är vad!

Mars Quest
Flyg till Mars med hjälp av Virtual Reality (VR) och lös ett spännande uppdrag!

Open Space
I vår rymdsten kan du utforska Universum med hjälp av visualiseringsprogrammet Open Space. Med riktiga rymddata!

och mer...

Vi välkomnar nyfikna i alla åldrar. Barn som vill komma och vara själv på Curiosum utan en vuxen vill vi ska vara minst 10 år.

Biljettpriser i januari (inkl rabatt)

Kontantfri kassa. Betalningsmedel: Kort eller Swish.

Entré dagtid

0-4 år: Fri entré
5-19 år: 30 kr
Vuxen: 50 kr